3D product visualisatie.

Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor het visualiseren van jouw producten, met als doel je merk te versterken en je verkoopresultaten te optimaliseren.

3D Product rendering - 3D impressie - 3D visualisatie van een bed

Realistische product renders

Met 3D product visualisatie kunnen potentiële klanten je producten zien in levensechte situaties, waardoor ze een nauwkeurig beeld krijgen van hoe het product eruit zal zien in hun eigen omgeving.

Het onmogelijke, mogelijk maken

Door 3D product visualisatie kun je talloze variaties en aanpassingen aan je producten maken zonder de noodzaak van fysieke prototypes. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en geld, maar kun je ook sneller de benodigde aanpassingen doorvoeren.

Presentatie en verkoop ondersteuning

Verkort de verkoopcyclus en presenteer je producten helder en doeltreffend door je doelgroep een beter inzicht te geven in de mogelijkheden en potentie van elk product. 

Straat meubilair product rendering 3D visualisatie impressie
Serre detailshot 3D visualisatie - 3D render - impressie
Dressoir 3d prodcut render impressie visualisatie
Visualisatie bed 3D Product rendering impressie

Overtuig je doelgroep met 3D product visualisatie.

De Renderfabriek is gespecialiseerd in hoogwaardige 3D product visualisaties die overtuigen, verkopen en informeren. We helpen jouw merk om de mogelijkheden en potentie van jouw producten te presenteren zonder fysieke prototypes te hoeven produceren of dure locaties te huren, wat kosten bespaart en efficiëntie verhoogt.

Producten komen tot leven door het gebruik van geavanceerde 3D technologieën, waarbij we hoogwaardige materialen, nauwkeurige kleuren en sfeervolle belichting combineren voor een fotorealistisch resultaat.

We maken gebruik van de nieuwste 3D rendering technieken om snel en efficiënt aan jouw projectvereisten te voldoen. Of je nu een productlancering in de planning hebt staan, of jouw marketingmateriaal wilt verbeteren; wij staan klaar om jouw producten tot leven te brengen.

Ben je benieuwd hoe wij jouw merk kunnen versterken of wat de mogelijkheden zijn op het gebied van product visualisatie? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
Straat meubilair product rendering 3D visualisatie impressie

De kracht van de Renderfabriek.

 • Snelle levertijden

  Met efficiënte 3D render processen kunnen we projecten razendsnel opleveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit

 • 13+ jaar expertise

  We denken proactief mee en gebruiken al onze kennis en ervaring om ieder project tot in het kleinste detail uit te werken

 • Betaalbare prijzen

  Hoogwaardige 3D visualisaties hoeven niet de hoofdprijs te kosten. Eerlijke prijzen en transparante tarieven voor elk project

 • Betrouwbare partner

  Afspraak is afspraak. Gegarandeerd op tijd en binnen het afgesproken budget

Reviews.

We werken niet alleen voor; maar vooral ook mét onze opdrachtgevers. Zo komen we samen tot het beste werk

  "Werken met de renderfabriek is een van de beste beslissingen die ik de afgelopen jaren heb genomen. Eindelijk komen mijn ontwerpen volledig tot zijn recht als Dennis er zijn sausje en expertise over heeft uitgestrooid. Materiaal en kleur komen bij elkaar zoals ik dat voor ogen heb en waar de klanten zien wat ze krijgen. Een van de belangrijkste zaken is dat als ik de briefing heb gegeven ik rustig kan gaan slapen omdat ik erop kan vertrouwen dat het resultaat iedere keer weer mijn verwachtingen overstijgt. "

  "Vier jaar geleden zijn we met Renderfabriek begonnen, met een spoedklus die snel en vakkundig werd afgehandeld. Onlangs hadden we opnieuw een complexe render nodig, met nog hogere eisen en strakkere deadlines. We waren al tevreden over de samenwerking, maar nu zien we dat Renderfabriek gegroeid is. Het resultaat is nog beter, met een verfijnde sfeer en subtiele details. Ze zijn snel, volgen instructies uitstekend op, denken mee en zorgen technisch voor het juiste effect. Kortom, helemaal top!"

  "De Renderfabriek heeft ons uitstekend geholpen met prachtige renders voor onze toekomstige woningontwikkelingen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! De communicatie met Dennis was uitstekend en al onze specifieke wensen zijn vervuld door goed overleg. We hebben onze planning gehaald en bleven binnen het budget."

  "Zeer tevreden met de ontvangen renders van de Renderfabriek. Met Dennis is het meer dan prettig samenwerken. Korte lijnen en afstemming typeert de Renderfabriek. Aan te bevelen dus!"

  "Samenwerking verliep prima. Voldoende momenten voor afstemming. Mocht er iets kleins in het model aangepast moeten worden dan was dat ook geen probleem. Uiteindelijk realistische beelden. "

  "De Renderfabriek heeft prachtige renderingen gemaakt die ons project goed illustreren. De gestructureerde aanpak, verwachtingsmanagement en tijdige deadlines waren erg prettig. Aanpassingen werden snel doorgevoerd en er werd creatief meegedacht. Bij een volgend project zullen we zeker weer voor Dennis en zijn team kiezen!"

  "De samenwerking met Dennis is zo enorm goed gevallen, snelle actie/reactie, en de vraag wordt adequaat en naar wens uitgevoerd. Dik tevreden met het eindresultaat, echt topkwaliteit!"

  "De Renderfabriek heeft op ons verzoek een aantal exterieur- en interieur renders gemaakt. Wij hebben de Renderfabriek voorzien van een volumemodel en zij hebben voor ons zeer snel en met alle finesse prachtige & levensecht 3d renders neergezet. De interpretatie, het meedenken en de accuratesse liggen bij de Renderfabriek op een zeer hoog niveau."

  "Super fijne samenwerking met de Renderfabriek. Goede uitwerkingen van de renders a.d.h.v. de briefing. Bij aanpassingen super snelle reactie en top uitwerking. "

  "De Renderfabriek leverde geweldige fotorealistische renders binnen een week, met heldere stappen, goede keuzes en flexibiliteit. Strakke planning en topresultaat! Keep up the good work!"

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Benieuwd naar hoe wij jouw merk kunnen versterken? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
Hero renderfabriek 3D visualisatie impressie rendering

Het renderproces in de Renderfabriek.

Hoe gaan we te werk? Dit proces zorgt ervoor dat elke product render nauwkeurig wordt geproduceerd en voldoet aan jouw specifieke eisen en verwachtingen.

 • Informatie verzamelen

  Het proces begint met het verzamelen van alle relevante informatie over het project, zoals 2D of 3D tekenwerk, referentiebeelden, materialen en specifieke wensen van de klant.

 • 3D model

  Vervolgens wordt een 3D model van het product gemaakt op basis van de verzamelde informatie. Dit omvat het 3D modelleren van alle elementen die nodig zijn om de product nauwkeurig weer te geven.

 • Texturering en Materialen

  De oppervlakken van de 3D-modellen worden vervolgens voorzien van texturen en materialen om realisme toe te voegen. Dit omvat het toepassen van kleuren, patronen, materialen en afwerkingen.

 • Belichting en sfeer

  Het juiste gebruik van verlichting is essentieel om de visualisatie er realistisch uit te laten zien. Lichtbronnen worden geplaatst en afgesteld om natuurlijke schaduwen, reflecties en atmosferische effecten te creëren die het product tot leven brengen.

 • Renderen

  Zodra alle elementen zijn ingesteld, wordt de visualisatie gerenderd om een hoogwaardige renders te produceren. Dit kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit van de scène en de kwaliteit van de renderinstellingen.

 • Post-productie

  Na het renderen kunnen aanvullende bewerkingen worden toegepast in een fotobewerkingsprogramma om de visualisatie te verfijnen. Dit omvat het aanpassen van kleuren, contrasten, belichting, scherpte en het toevoegen van eventuele extra effecten om het eindresultaat te verbeteren.

 • Feedback en Revisies

  Ten slotte worden de 3d visualisaties gepresenteerd voor feedback en eventuele revisies. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd totdat de iedereen 100% tevreden is met het eindresultaat.

 • Oplevering

  Zodra alle feedback is verwerkt en het eindresultaat is goedgekeurd, wordt de definitieve renders opgeleverd. 

FAQ.

Een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Of ben je benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
 • Hoe starten we een project?

  Om met een project aan de slag te gaan, ontvangen we graag de volgende informatie:

  • Hoeveel 3D renders wil je laten maken?
  • Tekenwerk: 2D en/of 3D 
  • Foto’s en referentiebeelden 
  • Wat is de gewenste deadline
 • Wat zijn de kosten?

  De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van het project, gewenste kwaliteit, detailniveau en deadline.

  Hoogwaardige 3D renders hoeven niet de hoofdprijs te kosten. Wij bieden bij ieder project transparante en betaalbare prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 • Wat zijn de levertijden?

  Wanneer we alle informatie van het project hebben ontvangen gaan we daar direct mee aan de slag. De meeste projecten kunnen we binnen 1 tot 2 weken opleveren.

 • Hoeveel correctierondes bieden jullie aan?

  Bij elk project bieden wij twee gratis correctierondes aan, wat doorgaans voldoende is. Voor extra correctierondes worden extra kosten in rekening gebracht.

 • Welk type 3D modellen kunnen jullie toepassen?

  Is er een 3D model van jouw project beschikbaar? Mooi! Dit bespaart ons vaak veel tijd en werk, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor jou. 

  We kunnen met bijna alle 3D bestanden aan de slag:

  • AutoCAD
  • SketchUp
  • 3ds Max
  • Revit
  • Vectorworks
  • Rhino
  • Blender

Laten we samenwerken!

Ontdek de kracht van 3D visualisatie. Wij brengen producten fotorealistisch tot leven die precies de juiste snaar raken bij jou doelgroep.

 • Snelle levertijden
 • 13+ jaar expertise
 • Betaalbare prijzen
 • Betrouwbare partner

Ben jij op zoek bent naar een betrouwbare 3D partner voor jouw projecten? Dan ben je bij de Renderfabriek aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op, we staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te werken aan jouw volgende project.

Neem contact op
3D Product rendering - 3D impressie - 3D visualisatie bed