3D interieur visualisatie.

Presenteer de mogelijkheden en potentie van elk type interieur. Met onze hoogwaardige 3D interieur visualisaties ondersteunen wij architecten, vastgoedontwikkelaars en interieurprofessionals.

Kantoor 3D rendering visualisatie entree impressie

Helder en doeltreffende interieur visualisaties

Onze 3D visualisaties geven een fotorealistisch beeld van het toekomstige interieur, waardoor jouw doelgroep een levensechte voorstelling krijgt van hun toekomstige ruimte.

Presentatie en verkoop ondersteuning

Verkort de verkoopcyclus en presenteer jouw projecten sneller en eenvouwdiger door je doelgroep een beter inzicht te geven in de mogelijkheden en potentie van ieder type interieur.

Het onmogelijke, mogelijk maken

Elk project is uniek. Daarom bieden we volledig aanpasbare opties om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of het nu gaat om kleuren, meubels, verlichting of indeling, wij zorgen ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw visie.

3D visualisatie interieur van een serre impressie rendering
3D visualisatie interieur moderne keuken met wenteltrap en kookeiland 3d render impressie
Woonkamer impressie interieur 3D visualisatie rendering
Kantoor 3D rendering visualisatie entree impressie

Overtuig je doelgroep met 3D interieur visualisatie.

Een zorgvuldig ontworpen interieur met perfect op elkaar afgestemde kleuren, materialen en meubels creëren is één ding. Maar hoe bereik je een indrukwekkend effect dat jouw doelgroep direct overtuigt

Hier komt de expertise van de Renderfabriek om de hoek kijken. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van  hoogwaardige 3D interieur visualisaties voor ieder type interieur; van trendy appartementen, luxueuze villa’s tot moderne kantoorruimtes.  Dankzij onze uitgebreide ervaring weten wij precies hoe we jouw interieurpresentaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Neem contact op
Ibiza interieur 3D visualisatie moderne keuken rendering impressie

De kracht van de Renderfabriek.

 • Snelle levertijden

  Met efficiënte 3D render processen kunnen we projecten razendsnel opleveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit

 • 13+ jaar expertise

  We denken proactief mee en gebruiken al onze kennis en ervaring om ieder project tot in het kleinste detail uit te werken

 • Betaalbare prijzen

  Hoogwaardige 3D visualisaties hoeven niet de hoofdprijs te kosten. Eerlijke prijzen en transparante tarieven voor elk project

 • Betrouwbare partner

  Afspraak is afspraak. Gegarandeerd op tijd en binnen het afgesproken budget

Reviews.

We werken niet alleen voor; maar vooral ook mét onze opdrachtgevers. Zo komen we samen tot het beste werk

  "Werken met de renderfabriek is een van de beste beslissingen die ik de afgelopen jaren heb genomen. Eindelijk komen mijn ontwerpen volledig tot zijn recht als Dennis er zijn sausje en expertise over heeft uitgestrooid. Materiaal en kleur komen bij elkaar zoals ik dat voor ogen heb en waar de klanten zien wat ze krijgen. Een van de belangrijkste zaken is dat als ik de briefing heb gegeven ik rustig kan gaan slapen omdat ik erop kan vertrouwen dat het resultaat iedere keer weer mijn verwachtingen overstijgt. "

  "Vier jaar geleden zijn we met Renderfabriek begonnen, met een spoedklus die snel en vakkundig werd afgehandeld. Onlangs hadden we opnieuw een complexe render nodig, met nog hogere eisen en strakkere deadlines. We waren al tevreden over de samenwerking, maar nu zien we dat Renderfabriek gegroeid is. Het resultaat is nog beter, met een verfijnde sfeer en subtiele details. Ze zijn snel, volgen instructies uitstekend op, denken mee en zorgen technisch voor het juiste effect. Kortom, helemaal top!"

  "De Renderfabriek heeft ons uitstekend geholpen met prachtige renders voor onze toekomstige woningontwikkelingen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! De communicatie met Dennis was uitstekend en al onze specifieke wensen zijn vervuld door goed overleg. We hebben onze planning gehaald en bleven binnen het budget."

  "Zeer tevreden met de ontvangen renders van de Renderfabriek. Met Dennis is het meer dan prettig samenwerken. Korte lijnen en afstemming typeert de Renderfabriek. Aan te bevelen dus!"

  "Samenwerking verliep prima. Voldoende momenten voor afstemming. Mocht er iets kleins in het model aangepast moeten worden dan was dat ook geen probleem. Uiteindelijk realistische beelden. "

  "De Renderfabriek heeft prachtige renderingen gemaakt die ons project goed illustreren. De gestructureerde aanpak, verwachtingsmanagement en tijdige deadlines waren erg prettig. Aanpassingen werden snel doorgevoerd en er werd creatief meegedacht. Bij een volgend project zullen we zeker weer voor Dennis en zijn team kiezen!"

  "De samenwerking met Dennis is zo enorm goed gevallen, snelle actie/reactie, en de vraag wordt adequaat en naar wens uitgevoerd. Dik tevreden met het eindresultaat, echt topkwaliteit!"

  "De Renderfabriek heeft op ons verzoek een aantal exterieur- en interieur renders gemaakt. Wij hebben de Renderfabriek voorzien van een volumemodel en zij hebben voor ons zeer snel en met alle finesse prachtige & levensecht 3d renders neergezet. De interpretatie, het meedenken en de accuratesse liggen bij de Renderfabriek op een zeer hoog niveau."

  "Super fijne samenwerking met de Renderfabriek. Goede uitwerkingen van de renders a.d.h.v. de briefing. Bij aanpassingen super snelle reactie en top uitwerking. "

  "De Renderfabriek leverde geweldige fotorealistische renders binnen een week, met heldere stappen, goede keuzes en flexibiliteit. Strakke planning en topresultaat! Keep up the good work!"

Benieuwd wat wij voor jouw interieurproject kunnen betekenen?

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op

Neem contact op
Hero renderfabriek 3D visualisatie impressie rendering

Het renderproces in de Renderfabriek.

Hoe gaan we te werk? Dit proces zorgt ervoor dat elke interieur presentatie nauwkeurig wordt geproduceerd en voldoet aan jouw specifieke eisen en verwachtingen.

 • Informatie verzamelen

  Het proces begint met het verzamelen van alle relevante informatie over het project, zoals 2D of 3D tekenwerk, referentiebeelden en materialen.

 • 3D model

  Vervolgens wordt een 3D model van de ruimte gemaakt op basis van de verzamelde informatie. Hierin modelleren we alle elementen die nodig zijn om de ruimte nauwkeurig weer te geven.

 • Interieurontwerp

  Nadat het basismodel is voltooid, wordt het interieurontwerp toegevoegd. Dit omvat het plaatsen van meubels, verlichting, decoratieve objecten en andere elementen om de gewenste sfeer en functionaliteit van de ruimte te creëren.

 • Texturering en Materialen

  Alle 3D modellen worden vervolgens voorzien van texturen, materialen en kleuren om realisme toe te voegen.

 • Belichting en Schaduwen

  Het juiste gebruik van verlichting is essentieel om de 3D visualisaties er realistisch uit te laten zien. Lichtbronnen worden geplaatst en afgesteld om natuurlijke schaduwen, reflecties en atmosferische effecten te creëren die de ruimte tot leven brengen.

 • Camera-instellingen en Compositie

  De camera instellingen worden geconfigureerd om het gewenste perspectief en de compositie van de visualisatie te bereiken. Dit omvat het bepalen van de kijkhoek, de hoogte, de brandpuntsafstand en andere parameters die de presentatie van het ontwerp beïnvloeden.

 • Renderen

  Zodra alle elementen zijn ingesteld, worden 3D visualisaties gerenderd. Dit kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit van de scènes en de kwaliteit van de renderinstellingen.

 • Post-productie

  Na het renderen kunnen aanvullende bewerkingen worden toegepast in een fotobewerkingsprogramma om de visualisatie te verfijnen. Dit omvat het aanpassen van kleuren, contrasten, belichting, scherpte en het toevoegen van eventuele extra effecten om het eindresultaat te verbeteren.

 • Feedback en Revisies

  Ten slotte worden de visualisaties gepresenteerd voor feedback en eventuele revisies. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd totdat de iedereen 100% tevreden is met het eindresultaat. Bij ieder project zijn standaard 2 correctierondes inbegrepen.

 • Oplevering

  Zodra alle feedback is verwerkt en het eindresultaat is goedgekeurd, wordt de uiteindelijke visualisatie opgeleverd.

FAQ.

Een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Of ben je benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
 • Hoe starten we een project?

  Om met een project aan de slag te gaan, ontvangen we graag de volgende informatie:

  • Hoeveel 3D renders wil je laten maken?
  • Tekenwerk: 2D en/of 3D 
  • Foto’s en referentiebeelden 
  • Wat is de gewenste deadline
 • Wat zijn de kosten?

  De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van het project, gewenste kwaliteit, detailniveau en deadline.

  Hoogwaardige 3D renders hoeven niet de hoofdprijs te kosten. Wij bieden bij ieder project transparante en betaalbare prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 • Wat zijn de levertijden?

  Wanneer we alle informatie van het project hebben ontvangen gaan we daar direct mee aan de slag. De meeste projecten kunnen we binnen 1 tot 2 weken opleveren.

 • Hoeveel correctierondes bieden jullie aan?

  Bij elk project bieden wij twee gratis correctierondes aan, wat doorgaans voldoende is. Voor extra correctierondes worden extra kosten in rekening gebracht.

 • Welk type 3D modellen kunnen jullie toepassen?

  Is er een 3D model van jouw project beschikbaar? Mooi! Dit bespaart ons vaak veel tijd en werk, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor jou. 

  We kunnen met bijna alle 3D bestanden aan de slag:

  • AutoCAD
  • SketchUp
  • 3ds Max
  • Revit
  • Vectorworks
  • Rhino
  • Blender

Laten we samenwerken!

Ontdek de kracht van 3D visualisatie. Wij brengen interieurs fotorealistisch tot leven die precies de juiste snaar raken bij jouw doelgroep.

 • Snelle levertijden
 • 13+ jaar expertise
 • Betaalbare prijzen
 • Betrouwbare partner

Ben jij op zoek bent naar een betrouwbare 3D partner voor jouw projecten? Dan ben je bij de Renderfabriek aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op, we staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te werken aan jouw volgende project.

Neem contact op
Woonkamer eetkamer 3D impressie interieur visualisatie