3D exterieur visualisatie.

Presenteer de potentie en mogelijkheden van vastgoed en architectuur

3D render exterieur duurzaam kantoor gebouw visualisatie impressie

Helder en doeltreffende  visualisaties

Verkoop en presenteer vastgoed en architectuur projecten helder en doeltreffend aan jouw doelgroep. Onze 3D renders bieden een fotorealistisch beeld van het uiteindelijke ontwerp.

Het onmogelijke, mogelijk maken

Elk project is uniek is. Daarom bieden we volledig aanpasbare opties om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of het nu gaat om de kleuren en materialen of bouwkundige details; wij zorgen ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw visie.

Presentatie en verkoop ondersteuning

Verkort de verkoopcyclus door je doelgroep een beter inzicht te geven in de mogelijkheden en potentie van jouw project. Wij brengen het tot leven, nog voordat de eerste steen is gelegd.

Winkelcentrum 3d Visualisatie Rendering
Vastgoed 3D visualisatie exterieur rendering impressie
Architectuur nieuwbouw project impressie 3d visualisatie rendering
3D render exterieur duurzaam kantoor gebouw visualisatie impressie

Vastgoed & architectuur visualisaties laten maken.

Actief in de wereld van het vastgoed of de architectuur? Dan staan wij klaar om je te helpen bij het vertalen van de meest uiteenlopende bouwprojecten.

Hoe presenteer je de mogelijkheden en potentie van een gebouw? Hoe creëer je een verbluffend effect dat jouw klanten of doelgroep direct overtuigt?

De Renderfabriek zorgt ervoor dat elk gebouw fotorealistisch tot leven komt door het produceren van hoogwaardige 3D visualisaties. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we precies hoe we architectuur en vastgoedpresentaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Sinds 2010 hebben wij gewerkt aan de realisatie van talloze vastgoed en architectuur projecten, variërend van nieuwbouw tot transformaties, verbouwingen en renovaties.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Neem contact op
Villa exterieur render 3D visualisatie architectuur impressie

De kracht van de Renderfabriek.

 • Snelle levertijden

  Met efficiënte 3D render processen kunnen we projecten razendsnel opleveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit

 • 13+ jaar expertise

  We denken proactief mee en gebruiken al onze kennis en ervaring om ieder project tot in het kleinste detail uit te werken

 • Betaalbare prijzen

  Hoogwaardige 3D visualisaties hoeven niet de hoofdprijs te kosten. Eerlijke prijzen en transparante tarieven voor elk project

 • Betrouwbare partner

  Afspraak is afspraak. Gegarandeerd op tijd en binnen het afgesproken budget

Reviews.

We werken niet alleen voor; maar vooral ook mét onze opdrachtgevers. Zo komen we samen tot het beste werk

  "Werken met de renderfabriek is een van de beste beslissingen die ik de afgelopen jaren heb genomen. Eindelijk komen mijn ontwerpen volledig tot zijn recht als Dennis er zijn sausje en expertise over heeft uitgestrooid. Materiaal en kleur komen bij elkaar zoals ik dat voor ogen heb en waar de klanten zien wat ze krijgen. Een van de belangrijkste zaken is dat als ik de briefing heb gegeven ik rustig kan gaan slapen omdat ik erop kan vertrouwen dat het resultaat iedere keer weer mijn verwachtingen overstijgt. "

  "Vier jaar geleden zijn we met Renderfabriek begonnen, met een spoedklus die snel en vakkundig werd afgehandeld. Onlangs hadden we opnieuw een complexe render nodig, met nog hogere eisen en strakkere deadlines. We waren al tevreden over de samenwerking, maar nu zien we dat Renderfabriek gegroeid is. Het resultaat is nog beter, met een verfijnde sfeer en subtiele details. Ze zijn snel, volgen instructies uitstekend op, denken mee en zorgen technisch voor het juiste effect. Kortom, helemaal top!"

  "De Renderfabriek heeft ons uitstekend geholpen met prachtige renders voor onze toekomstige woningontwikkelingen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! De communicatie met Dennis was uitstekend en al onze specifieke wensen zijn vervuld door goed overleg. We hebben onze planning gehaald en bleven binnen het budget."

  "Zeer tevreden met de ontvangen renders van de Renderfabriek. Met Dennis is het meer dan prettig samenwerken. Korte lijnen en afstemming typeert de Renderfabriek. Aan te bevelen dus!"

  "Samenwerking verliep prima. Voldoende momenten voor afstemming. Mocht er iets kleins in het model aangepast moeten worden dan was dat ook geen probleem. Uiteindelijk realistische beelden. "

  "De Renderfabriek heeft prachtige renderingen gemaakt die ons project goed illustreren. De gestructureerde aanpak, verwachtingsmanagement en tijdige deadlines waren erg prettig. Aanpassingen werden snel doorgevoerd en er werd creatief meegedacht. Bij een volgend project zullen we zeker weer voor Dennis en zijn team kiezen!"

  "De samenwerking met Dennis is zo enorm goed gevallen, snelle actie/reactie, en de vraag wordt adequaat en naar wens uitgevoerd. Dik tevreden met het eindresultaat, echt topkwaliteit!"

  "De Renderfabriek heeft op ons verzoek een aantal exterieur- en interieur renders gemaakt. Wij hebben de Renderfabriek voorzien van een volumemodel en zij hebben voor ons zeer snel en met alle finesse prachtige & levensecht 3d renders neergezet. De interpretatie, het meedenken en de accuratesse liggen bij de Renderfabriek op een zeer hoog niveau."

  "Super fijne samenwerking met de Renderfabriek. Goede uitwerkingen van de renders a.d.h.v. de briefing. Bij aanpassingen super snelle reactie en top uitwerking. "

  "De Renderfabriek leverde geweldige fotorealistische renders binnen een week, met heldere stappen, goede keuzes en flexibiliteit. Strakke planning en topresultaat! Keep up the good work!"

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op
Hero renderfabriek 3D visualisatie impressie rendering

Het renderproces in de Renderfabriek.

Hoe gaan we te werk? Dit proces zorgt ervoor dat elke architectuur en vastgoed project nauwkeurig wordt geproduceerd en voldoet aan jouw specifieke eisen en verwachtingen.

 • Informatie verzamelen

  Het proces begint met het verzamelen van alle relevante informatie over het project, zoals 2D of 3D tekenwerk, referentiebeelden, materialen en specifieke wensen van de klant.

 • 3D model

  Vervolgens wordt een 3D model van het gebouw gemaakt op basis van de verzamelde informatie. Dit betreft het modelleren van alle architectonische elementen die nodig zijn om het ontwerp nauwkeurig weer te geven.

 • Texturen en materialen

  De oppervlakken van de 3D modellen worden vervolgens voorzien van texturen en materialen om realisme toe te voegen. Dit omvat het toepassen van kleuren, patronen, materialen en afwerkingen.

 • Belichting en schaduwen

  Het juiste gebruik van belichting en schaduwen is essentieel om de visualisatie er realistisch uit te laten zien. Lichtbronnen worden geplaatst en afgesteld om natuurlijke schaduwen, reflecties en atmosferische effecten te creëren die de ruimte tot leven brengen.

 • Camera-instellingen en Compositie

  De camera instellingen worden geconfigureerd om het gewenste perspectief en de compositie van de visualisatie te bereiken. Dit omvat het bepalen van de kijkhoek, de hoogte, de brandpuntsafstand en andere parameters die de presentatie van het ontwerp beïnvloeden.

 • Renderen

  Zodra alle elementen zijn ingesteld, wordt de visualisatie gerenderd om een hoogwaardige afbeelding te produceren. Dit kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit van de scène en de kwaliteit van de renderinstellingen.

 • Post-productie

  Na het renderen kunnen aanvullende bewerkingen worden toegepast in een fotobewerkingsprogramma om de visualisaties te verfijnen. Hiebij worden kleuren, contrasten, belichting en scherpte van de beelden aangepast.

 • Feedback en Revisies

  Ten slotte worden de visualisaties gepresenteerd voor feedback en eventuele revisies. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd totdat de iedereen 100% tevreden is met het eindresultaat.

 • Oplevering

  Zodra alle feedback is verwerkt en het eindresultaat is goedgekeurd, wordt de uiteindelijke visualisatie opgeleverd. 

FAQ.

Een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Of ben je benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op
 • Hoe starten we een project?

  Om met een project aan de slag te gaan, ontvangen we graag de volgende informatie:

  • Hoeveel 3D renders wil je laten maken?
  • Tekenwerk: 2D en/of 3D 
  • Foto’s en referentiebeelden 
  • Wat is de gewenste deadline
 • Wat zijn de kosten?

  De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van het project, gewenste kwaliteit, detailniveau en deadline.

  Hoogwaardige 3D renders hoeven niet de hoofdprijs te kosten. Wij bieden bij ieder project transparante en betaalbare prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 • Wat zijn de levertijden?

  Wanneer we alle informatie van het project hebben ontvangen gaan we daar direct mee aan de slag. De meeste projecten kunnen we binnen 1 tot 2 weken opleveren.

 • Hoeveel correctierondes bieden jullie aan?

  Bij elk project bieden wij twee gratis correctierondes aan, wat doorgaans voldoende is. Voor extra correctierondes worden extra kosten in rekening gebracht.

 • Welk type 3D modellen kunnen jullie toepassen?

  Is er een 3D model van jouw project beschikbaar? Mooi! Dit bespaart ons vaak veel tijd en werk, wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor jou. 

  We kunnen met bijna alle 3D bestanden aan de slag:

  • AutoCAD
  • SketchUp
  • 3ds Max
  • Revit
  • Vectorworks
  • Rhino
  • Blender

Laten we samenwerken!

Ontdek de kracht van 3D visualisatie. Wij brengen architectuur & vastgoed projecten fotorealistisch tot leven die precies de juiste snaar raken bij jouw doelgroep.

 • Snelle levertijden
 • 13+ jaar expertise
 • Betaalbare prijzen
 • Betrouwbare partner

Ben jij op zoek bent naar een betrouwbare 3D partner voor jouw projecten? Dan ben je bij de Renderfabriek aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op, we staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te werken aan jouw volgende project.

Neem contact op
Architectuur nieuwbouw project impressie 3d visualisatie rendering